off: azthiszem én az a fajta ember vagyok, aki soha nem fog borkabátot felvenni. ennyit errol.

sztornó. mit is mondjak. ajánlom. dráma, krimiszeru, olykor thrilleres elemekkel, és néha meg mosolyogtam is. fohosünk teljesen átlagos harmincas tanár, panel, feleség, két gyerek satöbbi. rászáll az apeh, a családi ebédnél kiderül hogy az anyós sem kedveli igazán, kikezd vele az egyik tanítványa, álló kocsijába belemegy egy szoke orvosno, akinek nincs kötelezo biztosítása, ezt leülnek megbeszélni, az anyósa persze pont akkor jár arra, a felesége elköltözik, és persze belemegy a biztosítási csalásba is amit a szoke no ajánl. közben az iskolából is menesztik egy idore, megvádolják pedofíliával. úgy néz ki minden és mindenki összeesküdött ellene amibe kezd beleorülni. o meg csak hagyja hogy sodródjon. o ilyen, nem lázad a sorsa ellen. alapjában véve elég nyomasztó a film, ugye ott van az apeh mint kegyetlen precíz gépezet mintha maga az ördög lenne, jelen van az anyós, késobb pedig a nyomozó. a vidámabb képsorok alatt is folyamatosan lehet ezt érezni, mert ugye tudjuk hogy mi van a háttérben. egyre lejjebb és lejjebb húzza ot a mélység, olyannyira, hogy betippeltem volna, hogy leugrik az erkélyrol.
a hatás megvolt, tetszett. ja és akkor nem beszéltem még a tökjó megoldásokról, álom és valóság keveredése, vagyis inkább rémálom és valóság, aztán ez a szereplo szemével látom a világot dolog is tökjó, meg amikor a szülok a szüloin gyors egymásutánban félmondatokat mondanak a kamerába. az operatori munka is tényleg great, még most is emlékszem néhány érdekesebb képkivágásra például.
egyszóval nekem úgy egyben van, rendben van, tényleg tökjó. és tényleg nem csak azért mondom mert hogy most a lovasi.

jah még azt megemlítem, hogy tökjó volt, mert egyedül nézhettem a nagyteremben. azt tudni kell rólam hogy elég kényes vagyok a zavaró tényezokre ilyenkor, de így tényleg 100%-ig a filmre tudtam koncentrálni, és hát az csak úgy a legjobb.

http://www.hotdog.hu/blog/blog_post.hot?b_id=5198&p_id=144862